29. 5. 2021

Novinka pod lupou: The Pact (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Pact
Žánr drama, thriller, minisérie
Stanice BBC One
Premiéra 17. 5. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 60 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Pět kamarádek je po nevysvětlitelném úmrtí donuceno uzavřít pakt mlčení, svázaný tajemstvím, které navždy změní jejich životy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jo, tohle by šlo. Podobné thrillery mám moc ráda. Seriál trošku připomíná dospělou verzi I Know What You Did Last Summer, jsem určitě zvědavá, jak se vyšetřování bude ubírat dál a jak to celé dopadne.

Hlavní hrdinky jsou docela obyčejné ženské, není na nich nic výjimečného. To ale vůbec nevadí, protože tady jde o to napětí, tu nervozitu, která z nich čiší, kdykoliv se na ně někdo podezřele podívá. Holkám se docela rozpadá pevná půda pod nohama, jejich zahlazení zločinu zdaleka není tak dokonalé, jak se na první pohled může zdát.

BBC podobné krimi/thriller minisérie umí velmi dobře, takže věřím, že i tady si diváci přijdou na své a budou se bavit od začátku do konce. Já seriál určitě dokoukám komplet.

  • napínavá atmosféra
  • navnadí na další epizody
  • nezáživné hrdinky, kterým nutně nefandíte
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Za mě povedené BBC drama, kdy do posledního dílu nevíte, co se doopravdy stalo. Vysvětlení bylo...
před 2 roky
Další články k tématu