5. 10. 2021

Novinka pod lupou: Bangkok Breaking (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Bangkok Breaking (Bangkok na hraně)
Žánr drama, krimi, akční
Stanice Netflix (Thajsko)
Premiéra 23. 9. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 63 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V Bangkoku má problém sehnat práci, a tak se dá k silničním záchranářům. Tam si pak uvědomí, že musí odhalit spiknutí, které ohrožuje celé město.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Z první třetiny epizody jsem byla nadšená. Doufala jsem, že Netflix dvakrát trefil do černého a nabídnul nám na konci září dva asijské seriály, které budou jedna velká pecka. Zatímco Squid Game na další sledování navnadil, Bangkok Breaking po prvním díle opouštím a další díly už neplánuju.

Jak říkám, úvod se povedl. Líbí se mi, jak příjemný a uvolněný začátek stojí v kontrastu s tragickým vyústěním večera a ještě dramatičtějším vývojem událostí v dalších dnech. Samotná havárie byla dobře zpracovaná, a to nejen vizuálně, ale také nabídla zajímavý směr, kudy se příběh odvíjí.

Bohužel samotná forma odvíjení tohoto příběhu už mě nechala chladnou. Postavy mě nijak nezaujaly, objevovalo se jich na scéně čím dál více a celkově se příběh po akčním úvodu dostal do nudných kolejí, kde vydržel až do konce. Závěrečný zloduch byl spíše trapný a nevzbudil ve mně žádné emoce. Škoda, potenciál tu byl.

  • kontrastní úvod
  • akční tragická scéna
  • zbytek epizody
  • nudné postavy
  • nezajímavý záporák
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu