7. 8. 2021

Novinka pod lupou: Buffering (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Buffering
Žánr komedie
Stanice ITV2
Premiéra 5. 8. 2021
Vysílání čtvrtek, 22:00
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Iain je moderátor dětského pořadu, který nesnáší děti. Spolu se svými spolubydlícími Rosie, Ashley a Thaliou se snaží vypořádat se životem v tom věku, kdy už jsou všichni moc staří na pařby v nočních klubech, a zároveň dost chudí, aby si mohli dovolit hypotéku.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Podle popisu mě seriál příliš nenalákal, zvlášť v kombinaci s tím, jak moc mimo můj vkus britské komedie jsou. Možná právě proto jsem byla příjemně překvapená, že sledování nebylo zdaleka tak bolestivé, jak jsem původně předpokládala. Úvodní scéna mi připomněla začátek Kidding, ale pak se představila skupinka ujetých, ale zároveň věrohodných spolubydlících, kteří dokázali upoutat mou pozornost.

Dokonce mě v jednu chvíli napadlo, že mi tyto postavy připomínají moderní verze lidí z Přátel. Což o ničem příliš nevypovídá, protože podle mého názoru na Přátelích není nic světoborného, a samozřejmě ani na Buffering není vůbec nic kultovního. Takže toto přirovnání berte prosím s rezervou, zvlášť ti, kteří na Přátele nedají dopustit. Ale jinak jo, jsou tady takové zvláštní charaktery, které mi místy připomínaly jednoduchého Joeyho nebo divnou Phoebe, pokud bych si je měla představit ve 21. století.

Dál koukat nebudu. Přece jen jsem tady nenašla příliš povedených vtipů. Celkově mi ale epizoda utekla poměrně rychle a sledovala se velmi snadno a bezbolestně, čehož si cením.

  • sympatické postavy
  • rychle plyne
  • vyzařuje ze sebe příjemnou atmosféru
  • některé vtipy vyhraněné do krajnosti (opakovaný vtip s mrtvým šéfem)
  • sexting na celou epizodu začalo být postupně už trošku nuda
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu