11. 4. 2021

Novinka pod lupou: Snabba Cash (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Snabba Cash (Snadný prachy)
Žánr akční, krimi, drama
Stanice Netflix (Švédsko)
Premiéra 7. 4. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 51 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál se odehrává ve Stockholmu deset let po událostech odehrávajících se ve filmové sérii. Je to rušné prostředí, kde touha po postavení a penězích je silnější než kdy dřív. Podnikatelé a kriminálníci se stali ještě brutálnějšími, chaotičtějšími a nemilosrdnějšími. Když se tyto dva světy střetnou, bude loajalita, přátelství a obchodní partneři zkoušeni během nekonečného hledání přináležitostí, jak přijít ke snadným prachům.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Zajímavý seriál. Líbí se mi jeho jedna část, druhá mě nechává naprosto chladnou. Filmy jsem neviděla, takže nemůžu srovnávat. Tady si asi další díly už nepustím, ale rozhodně to není tak, že bych se u pilotu nudila.

Úvod se mi líbil. Sympatická hlavní hrdinka využívá svůj šarm i chytrost, aby získala investory pro svůj velký podnikatelský projekt. Kdyby se příběh držel jen této roviny, tak jsem nadšená a koukám dál. Bohužel druhou velkou část tvoří drogoví dealeři a války soupeřících gangů. Tyhle mačo drsňácké věci, vražedné pohledy, ohánění se zbraněmi nebo dokonce zabíjení jen tak pro nic za nic mi opravdu nic neříká a nebaví mě to sledovat.

Obě příběhové roviny se propojují v osobním životě hlavní hrdinky, které manžel patřící do gangu zemřel a nyní má novou potenciální známost ze stejného světa.

Zpracování není špatné, seriál vypadá dost ušmudlaně, ale je to schválně – k příběhu se to hodí. Trošku delší stopáž nevadí, epizoda utekla poměrně rychle. Jen mě nedokázala nalákat na maraton, další díly vidět nemusím.

  • zajímavý příběh
  • podnikatelské snahy hlavní hrdinky
  • drogová sféra
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
foruska

foruska

Taky mě tahle novinka nenadchla, dala bych jí klidně ještě o 10 % míň.
před 3 roky
Další články k tématu