14. 5. 2021

Novinka pod lupou: Bloods (Sky One)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Bloods
Žánr komedie, lékařský
Stanice Sky One
Premiéra 5. 5. 2021
Vysílání středa, 22:00
Délka pilotu 21 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Samson Kayo, Jane Horrocks

O čem to je?

Hlavními hrdiny jsou dva záchranáři, kteří projíždí jižní Londýn ve své sanitce. Drsný samotář Maleek dostane za kolegyni přehnaně přátelskou rozvedenou Wendy a jejich nové partnerství hned od začátku vypadá jako neudržitelné. Netrvá však dlouho, než se z nich stanou přátelé, kteří za sebou stojí v dobrém i zlém.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jako jo, je to zase jiný lékařský seriál než ta dramata, která už nám v programu pár let přesluhují. Ale že by to bylo něco svěžího a parádního, co fanoušky lékařin uspokojí a pobaví? No tak to bych teda neřekla ani náhodou.

Podle pilotu bych seriál připodobnila k Sirens, to byl v podstatě stejný, jen americký seriál, který běžel před pár lety. Taky tady máme v hlavní roli záchranáře v sanitce, kteří se více než záchraně životů věnují hláškování a vymýšlení vtípků na své kolegy.

Základní duo je příšerné. Ženská, co dává závislákům deset liber, jen aby si vzápětí nechala ukrást ještě veškeré vybavení v sanitce. A hrdina, který je hnusný na všechny okolo a není s ním k vydržení. To je teda dvojka. Vedlejší postavy jsou ale skoro ještě horší. Není tu nikdo normální, snad jen postarší záchranář (asi vdovec), kterého se snaží neúspěšně sbalit šéfka.

Další díly si ráda odpustím. Seriál mi vůbec nesedl. Možná je to tím, že britský humor jde mimo mě, ale spíš bych to viděla na to, že tento seriál se zařadí mezi ty, u kterých se obecně mnoho diváků nepobaví a nezasměje.

  • 20min stopáž
  • děj se točí okolo záchranářů
  • postavy
  • bez vtipu
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

Tak tuto "novinku" som vyradil z moznosti vobec pozriet pilot uz na zaklade plagatu. Nazor ma...
před 3 roky
Další články k tématu