27. 10. 2021

Novinka pod lupou: The Larkins (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Larkins
Žánr komedie, drama
Stanice ITV
Premiéra 10. 10. 2021
Vysílání neděle
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Příběh se odehrává na konci 50. let. Pop a Ma Larkinovi společně vychovávají svých šest dětí včetně nádherné Mariette. Rodinní příslušníci jsou věrni sami sobě i své komunitě. Všichni vynikají silnou pracovní morálkou, ale také nezájmem o autority. Seriál je adaptací románu The Darling Buds of May od H.E. Batese.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Sledovat tohle bylo ještě nudnější, než když venku na chodbě slyšíte povyk a jdete se podívat přes kukátko, jestli se vrací ožralá domů babka, nebo její syn. Je to snad ještě nudnější než Ordinace nebo Ulice, kde se toho děje mnohem víc než tady. Tady se totiž nestalo vůbec nic.

V centru dění je tu jedna rodinka (od toho název Larkinsovi), která si žije svým pohodovým usměvavým životem. Všichni se tu tlemí od ucha k uchu od rána do večera, jsou šťastní, veselí, v pohodě, nic je netrápí. Taky co by je mělo trápit, když se tam za celou dobu nic neodehrává. Dny plynou jeden za druhým a život utíká.

Ono to asi poměrně přesně znázorňuje náš běžný život, většina lidí má svou rutinu, ze které příliš nevybočuje. Ale koukat na to.. nevím, připadalo mi, že jsem u toho strávila půl dne, vůbec to neutíkalo. Další díly vynechám.

  • pohodová atmosféra
  • usměvavé postavy
  • vůbec nic se neděje
  • příběh stojí na místě, takže díl trvá nekonečně dlouhou dobu
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ragelly

ragelly

Ty to všechno tak poctivě čteš, jo? :D
před 2 roky
_-0-_

_-0-_

Ano. Číst stále ještě umím a čtvrthodina čtení (poskládaného během odhadem více než desítky návštěv SZ...
před 2 roky
Camfourek

Camfourek

Pokud si chce někdo udělat pěkné odpoledne z knížkou, tak Batesovy Poupata odkvétají v máji...
před 2 roky
Další články k tématu