30. 9. 2021

Novinka pod lupou: The Croods: Family Tree (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Croods: Family Tree
Žánr animovaný, rodinný, komedie
Stanice Hulu
Premiéra 23. 9. 2021
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 23 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál pokračuje ve stále se vyvíjejícím příběhu Croodsových a Bettermanových, kteří se učí žít společně na nejidyličtější farmě v pravěku. Cesta od znepřátelených soupeřů k nepravděpodobným přátelům je plná veselých příhod, jak obě rodiny pomalu překonávají

Trailer

A jaký je náš ortel?

Takový moderní nástupce Flinstoneových. Film (filmy?) jsem neviděla, ale od pohledu je jasné, že to bude hodně podobný příběh jako u zmíněné slavné pravěké rodinky. Nenáročná zábava i pro vaše malé ratolesti, kteří se k tomu uklidí na dlouhé hodiny a budou nadšeně hltat každé slovo.

Pilot byl příjemný, pohodový, energický, zábavný, prostě je zaručené, že se u toho děti budou královsky bavit a budou si donekonečna zpívat znělku. A dospělí se klidně můžou dívat s nimi, aniž by jim odumřely mozkové buňky. Jasně, nijak vás to neobohatí, ale ani to neublíží.

  • pohodový seriál i pro nejmenší diváky
  • sympatické energické postavy
  • jasně cílí jen na děti, dospělí si moc neodnesou
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu