9. 10. 2021

Novinka pod lupou: BMF (Starz)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název BMF
Žánr drama, krimi
Stanice Starz
Premiéra 26. 9. 2021
Vysílání neděle, 20:00
Délka pilotu 51 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh o tom, jak Demetrius „Big Meech“ Flenory vytvořil v Detroitu zločinecké impérium známé jako Černá mafiánská rodina.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hodně dlouho jsem se tomuto pilotu do NPL vyhýbala. Jednak nebyl čas, ale především nebyla chuť. Dlouhá stopáž je jedna věc, ale celkově mi to přijde jen jako kopie spin-offů Power. Jako by kabelovka Starz vytvářela jen tento typ seriálů a do toho občas přimíchala nějaké to historické královské drama. Alespoň v posledních letech mi přijde, že nic jiného nenabízí.

Nemůžu najít žádné rozdíly mezi BMF a Raising Kanan. Jasně, jiní herci, jiné postavy, ale obecně je to jedno a to samé – sledujeme mládí drsných gangsterů, kteří se z chudoby dostali k respektu a bohatství.

I když jde o příběh podle skutečné události, nedokázal mě nalákat na další sledování. Zbytek série si odpustím.

  • příběhy podle skutečné události jsou vždy fajn
  • zbytečně dlouhá stopáž
  • vypadá jen jako kopie Power Raising Kanan
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu