23. 1. 2021

Novinka pod lupou: 3 Caminos (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název 3 caminos (3 Caminos)
Žánr drama, komedie, dobrodružný
Stanice Amazon
Premiéra 22. 1. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

2000, 2006 a 2021. Tři cesty, tři etapy pěti životů. Jan, Luca, Roberto, Yoon Soo a Raquel po pětadvacítce, po třicítce a kolem pětačtyřicátého roku vyrazí na pochod. Mezitím se toho v životech všech mnohé změní. Všichni zažívají přátelství a ztráty, žárlivost a lásku, odvahu a zoufalství, odpuštění, blaženost a hledání vlastního osobního cíle v životě.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ach, asi jsem se zamilovala. Ne do postavy, ani do herce, ale do samotného seriálu: Nečekala jsem od něj nic, ale o to příjemnější překvapení přišlo. Není nejlepší, není dokonalý, ale dokáže chytnout za srdce. I když jsem to absolutně nečekala, tak po pilotu si ho přidávám do watchlistu.

Já jsem typický gaučák, člověk, který tady tyto dlouhé pouti absolutně nechápe. Sama bych to nepodstoupila, ale musím říct, že sledovat samotné postavy, které se vlastně vůbec neznají, mě naprosto ohromilo. Už jen to, že každý pochází z jiného konce světa, každý má úplně jiné osobní důvody, proč se na cestu vydává, a pro všechny představuje dokonalé léčení ducha, to prostě nejde nemilovat.

Hrozně moc se mi líbily samotné postavy a jejich chování. Vůbec se neznají, ale naprosto přirozenou a nenucenou cestou si k sobě vytvoří přátelské pouto. Nejde o žádné lásky, vztahová dramata ani nic podobného, prostě ryzí přátelství, které vidíme vzkvétat před kamerou ❤

Trošku jsem čekala, že se jednotlivé cesty budou proplétat, ale vypadá to, že půjdeme pěkně chronologicky, což taky vůbec nevadí. Moc se těším na další díly, nejen na pokračování první pouti, ale především na setkání těchto lidí po letech pro druhý výlet a po ještě více letech na třetím výletě. Nemůžu se dočkat, až uvidím, jak se jejich životy vyvíjeli a jestli jejich dynamika bude stále tak parádní, jako jsme ji mohli vidět v pilotu, který se odehrává v roce 2000 a všichni jsou mlaďoši, kteří mají ještě celý život před sebou.

  • neuvěřitelně příjemný a nevtíravý seriál
  • rozdílné postavy z různých konců světa
  • přirozené vytváření přátelství
90 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu