17. 8. 2021

Novinka pod lupou: Navarasa (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Navarasa
Žánr antologie, drama
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 6. 8. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 31 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriálová antologie zkoumá devět lidských emocí – hněv, soucit, odvahu, odpor, strach, smích, lásku, mír a úžas.

Trailer

A jaký je náš ortel?

U některých seriálů bývám na vážkách, jestli si mám pustit další díly, nebo ne. A u některých jsem jasně rozhodnutá hned po pilotu. I tohle je ten případ. S radostí můžu konstatovat, že další díly vynechám.

I když má pilot jen třicet minut, je to těžká uspávačka hadů. Po odsledování jsem si musela jít opláchnout obličej, abych se trošku probudila, protože i když je teď poledne, jsem zralá na dalších osm hodin spánku.

Vlastně ani nevím, co k tomuto seriálu říct. Každý díl asi bude mít vlastní příběh, takže můžu hodnotit jen ten jeden samostatný, který jsem viděla. A musím říct, že postavy jsou divné, scénář je tragický – i když je to možná dáno jen překladem, nemůžu posoudit, protože původní jazyk neovládám. Příběh nikam neplyne, spíše jde o psychologický kousek, který sleduje pocity a myšlenkové pochody postav po jedné tragické události. Takže navzdory krátké stopáži je tempo v podstatě neexistující. A tím bych asi skončila.

  • krátká stopáž
  • Netflix nám umožňuje nahlédnout do různých kultur a koutů světa
  • nulové tempo
  • nesympatické postavy
  • příběh bez konce
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Vyskytuje se tam zpěv a tance? :-)
před 2 roky
Další články k tématu