19. 9. 2021

Novinka pod lupou: Close To Me (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Close To Me
Žánr minisérie, drama, thriller
Stanice Channel 4
Premiéra 12. 9. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Jo má zdánlivě vše – nádherný dům na venkově, milující rodinu a oddaného manžela. Během podzimu však náhle ztratí paměť a nepamatuje si vůbec nic, co se stalo za uplynulý rok. Hrdinka se snaží poskládat střípky zpět dohromady a zjistí, že její život nebyl zdaleka tak perfektní, jak si myslela, a někdo se zoufale snaží udržet před ní hrozné tajemství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přesně tenhle typ mystery dramat a thrillerů mám ráda. Minisérie, která vypráví příběh od začátku do konce, dočkáme se zakončení a všech zodpovězených otázek.

Z počátku příběh vypadá nevinně. Hlavní hrdinka po nehodě ztratila paměť a nepamatuje si poslední rok života. Domů ji zpět vezme milující manžel, navštěvují ji hodné děti, které už mají vlastní životy. Postupně ale se ale začnou na povrch dostávat různé střípky, které do této zdánlivé idylky až tak moc nesedí.

Docela mě vyděsil nápis „Pomoz mi“, který byl schovaný za závěsem na chodbě. Do té doby to bylo takové tradiční drama, ale tohle přidalo ten správný thrillerový prvek, který zasel takové to semínko pochybnosti do hlavy diváka. Od té doby mě začalo hodně zajímat, co bude dál, a na jaké hrůzy si hlavní hrdinka ve výsledku vzpomene. Rozhodně si zbylé díly nenechám ujít.

  • poutavý příběh
  • uzavřená minisérie
  • sympatické obsazení
  • pomalejší začátek
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
AislinK

AislinK

Tak tohle mě zaujalo. :) A taky mě pobavilo, že dokud se neobjevil v traileru nápis, že manžela hraje...
před 2 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Po počátečním nadšení přišlo docela zchlazení, nakonec za mě průměr - 50 %. Seriál má zajímavou...
před 2 roky
Další články k tématu