1. 5. 2021

Novinka pod lupou: Starstruck (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Starstruck
Žánr komedie
Stanice BBC Three
Premiéra 25. 4. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Rose Matafeo, Nikesh Patel

O čem to je?

Jessie je mileniálka z Londýna, která pendluje mezi dvěma nudnými zaměstnáními od rána do noci. Věci se zkomplikují, když se omylem vyspí se slavnou filmovou hvězdou Tomem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tohle bylo hodně příjemné překvapení. Od seriálu jsem mnoho nečekala, ale nakonec po pilotu odcházím spokojená a navnaděná na další epizody. Myslím, že by mohlo jít o perfektní romcom oddychovka.

Z hlavní hrdinky jsem měla na začátku trošku obavy. Přece jen to není typická princezna z pohádky, což šlo vidět hned od první scény. Nicméně musím říct, že se herečka do seriálu perfektně hodí a se svým kolegou má parádní chemii. Tvoří takový pohodový pár, nic umělého, všechno to do sebe tak přirozeně zapadá.

Na závěr dílu přišel plot twist, který příběh zasadí zase do trošku jiné roviny, než jsem očekávala. Možná si ho i mohli odpustit, raději bych viděla, jak se vyvíjí nevinný vztah této nečekané dvojice. Ale ani takhle mi to určitě nevadí, jsem zvědavá, jak se celá situace vysvětlí.

Z prvního dílu mám velmi dobré pocity a těším se na celý seriál.

  • sympatická dvojice
  • pohodová romantická komedie
  • zbytečné drama navíc
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
AislinK

AislinK

Z ukázek to vypadá na seriál na pohodu, názor taky dobrý, tož přidávám do nikdy nekončícího seznamu chci...
před 3 roky
lenochod6

lenochod6

to vypadá zajímavě, díky za tip
před 3 roky
Další články k tématu