14. 10. 2021

Novinka pod lupou: Sort Of (CBC Gem)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Sort Of
Žánr komedie, drama
Stanice CBC Gem
Premiéra 5. 10. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Bilal Baig, Amanda Cordner

O čem to je?

Sabi Mehboob je genderově proměnlivý mileniál, který se pohybuje mezi různými identitami od sexy barmana v LGBTQ knihkupectví/baru přes nejmladší dítě v početné pákistánské rodině až po faktického rodiče hipsterské rodiny v centru města. Sabi má pocit, že prochází přechodem v každém aspektu svého života, od pohlaví přes lásku a sexualitu až po rodinu a kariéru. Příběh o dospívání se snaží odhalit identity a nálepky, které už neplatí… pro nikoho.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ty jo, tolik progresvních výrazů zasazených do krátkých dvaceti minut, že jsem ani nestíhala stíhat.

Hlavní postava má celou dobu jeden depresivně-znuděný výraz, který používá při znázornění jakékoliv emoce. Nebo že by tu byla jen jedna emoce za celou dobu? I to je možné, poznat to nejde. Každopádně jestli se cítí tak, jak se tváří, tak to musí být hodně hluboké deprese, které bych rozhodně nikomu nepřála.

Nejsem si úplně jistá, proč je seriál zařazený do komedií. Kromě krátké stopáže to nemá s tímto žánrem vůbec nic společného. Přišlo mi to jako klasické drama, kde se celou dobu nic neděje. Takový ten typ, kde jen sledujete plynout život hlavní postavy, která zažívá dobré i špatné momenty a všechno mezi tím.

Nevím, co víc k tomu říct. Za těch 20 minut se nic nestalo. Díl utekl rychle, ale hlavní postava mě nenalákala na další sledování.

  • rychle uteče
  • sledování je v pohodě
  • nezaujme a nenaláká na další sledování
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
_-0-_

_-0-_

Stačí si přečíst O čem to je: "Sabi Mehboob je genderově proměnlivý mileniál, který se pohybuje...
před 2 roky
Locke

Locke

Zní to jako spin-off X-menů nebo Heroes. "A jakou superschopnost máš ty? Já umím...
před 2 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

🤣🤣🤣
před 2 roky
Další články k tématu