18. 12. 2021

Novinka pod lupou: The Now (Roku)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Now
Žánr komedie
Stanice Roku
Premiéra 10. 12. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 8 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Život Eda Poola neprobíhá podle jeho představ. Tragická událost ho však přiměje přehodnotit svůj pohled na svět a donutí ho jít za tím, co miluje, vážit si nejbližších lidí a žít přítomností.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Komedie? Tak v pilotu zatím moc komických prvků nebylo. Téma je docela vážné a problematické. Jasně, první díl má jen osm minut, takže se v něm nestihlo vůbec nic vysvětlit. Pouze jsme se seznámili s hlavním hrdinou a pochopili jsme, co plánuje. Nevíme ale důvody, kvůli kterým si chtěl sáhnout na život.

Opravdu zatím nemám, co hodnotit. Rozhodně mám v plánu pustit si i další díly, takže potom uvidím, jak se to bude celé dál vyvíjet. Zatím mi to trošku připomíná odlehčenou verzi A Million Little Things, kde byla podobná zápletka. Dokud ale nebudeme vědět důvody, co se stalo, tak nemá smysl nic víc říkat.

  • pilot nalákal na další sledování
  • hrdina je docela otravný
  • téma se na komedii moc nehodí
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Tenhle nepoužitelný formát, vymyšlený pro websiodes, předurčuje seriály k tomu, aby byly nesledovatelné...
před 2 roky
Další články k tématu