17. 7. 2021

Novinka pod lupou: Ridley Jones (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Ridley Jones
Žánr dobrodružný, dětský, animovaný
Stanice Netflix
Premiéra 13. 7. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Chris Nee, Tom Rogers, Karen Chau
Hrají Iara Nemirovsky

O čem to je?

Zvláštní dítě Ridley a její kamarádi chrání poklady přírodovědného muzea a udržují jeho kouzelná tajemství v bezpečí. A to, že v něm v noci vše ožívá…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Parádní pohádkový seriál pro děti. Schválně jsem zkusila i dabing, který Netflix nabízí, a myslím, že tohle je perfektní volba, pokud chcete děti na pár hodin zabavit u příjemné pohádky.

Příběh je samozřejmě jednoduchý, ale to vůbec nevadí. Krásnou animaci doplňují sympatické postavy. Hlavní hrdiny tvoří lidská holčička a mluvící zvířata/artefakty, které jsou přes den nehybně vystavené v muzeu. Dohromady vytvoří partu, která se vydává na dobrodružství do otevřeného světa skrývajícího se za stěnou exhibice.

První díl obsahoval dva krátké desetiminutové příběhy, v každém z nich nechyběla jedna písnička. Nic dlouhého či vnucujícího se, ale potěší.

  • animace
  • písničky
  • dabing
  • perfektní pro děti
  • není nic víc než jen dětský seriál
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu