25. 3. 2021

Novinka pod lupou: The Pole (TZGZ)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Pole
Žánr animovaný, komedie
Stanice TZGZ
Premiéra 17. 3. 2021
Vysílání středa
Délka pilotu 12 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

„Svatý“ Nick se ocitne v centru skandálu, který otřese Severním pólem a z Vánoc se stane drsný souboj o slavný červený obleček. Nick je dvacátým v pořadí, kdo oblek nosí. Hrdina je postaven před starou, leč stále aktuální volbu, a to zlobit, nebo nezlobit. Jeho manželka – paní Klausová alias Gretchen se ze všech sil snaží udržet továrnu na hračky nad vodou. Není to lehký úkol, zvlášť když se neustále musí vypořádávat s dělnickými elfy včetně elfí šéfové Matildy nebo politické aktivistky Helenor. Klausovi spolu mají dva syny – Nickovo malé já Harryho a korunního prince Jacka, který obleče oblek jako další a už se nemůže dočkat, až celou pozici protáhne rebrandingem. O aktuálním dění z Pólu pak ve svém pořadu Morning Cocoa na stanici North Pole news Network reportuje moderátor Cococa.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Napřed jsem si říkala, že je hodně zvláštní, že seriál s tematikou Santa Clause nemá premiéru v prosinci. Hned po první scéně mi to ale došlo. Stanice pravděpodobně nechce s rodinnými svátky spojovat seriál, ve kterém je Santa úchyl a skřítci mají orgie.

Dvanáct minut uteče rychle. Líbí se mi, že jde o něco trošku jiného, než na co jsme zvyklí u jiných obhroublých animáků. Prostředí je neokoukané, to se určitě musí nechat. Ale co se týče témat, je to pořád jedna a ta stejná písnička. Sex, nadávky, nevěra, lži, politické a sociální narážky, do 12 minut to v pohodě nacpete všechno, pokud chcete. A na konci se nám ještě odhalí konspirace. Nudit se nebudete.

  • prostředí Severního pólu
  • jen další sprostá a přehnaně sexuální animovaná snaha o komedii
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu