31. 5. 2021

Novinka pod lupou: Thunder In My Heart (Viaplay)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Thunder In My Heart
Žánr drama, teen, romantický
Stanice Viaplay
Premiéra 23. 5. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Skupina mladých přátel dospívá a snaží se čelit nečekaným požadavkům dospělého života. Zároveň se vyrovnávají s vlastní identitou, minulostí a vášněmi.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Takový seriál ze života. Nesnaží se být přehnaně sladký, romantický ani dramatický. Docela mi připomíná minisérii Normal People, ale až tak moc mě zase neokouzlil, že bych se rozhodla sledovat celou sérii. Možná je to i tou jazykovou bariérou, přece jen nejsem zvyklá, ale na druhou stranu to mi nevadí u jiných seriálů, takže bych to na jazyk až tak neházela.

Hlavní hrdinka je docela sympatická. Přiznejme si, že za tu úvodní půlhodinu toho nestihla mnoho předvést, ale nemám jí co vytknout. Ostatní postavy už jsou trošku slabší, nikdo z nich mě nezaujal. Líbilo se mi, jaký má hrdinka vztah s rodinou – i když je dospělá, vždy si udělá čas na svého malého brášku, kterého táta velmi zanedbává.

Je to nenáročná oddychovka, sleduje se to snadno. Přesto mě pilot nepřesvědčil, že bych měla dát šanci dalším dílům. Jo a abych nezapomněla, hudba je zvolená výborně!

  • hudba
  • sympatická hrdinka
  • nepřikrášlený příběh
  • ostatní postavy jsou nuda
  • nemám chuť na maraton
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu