12. 7. 2021

Novinka pod lupou: Physical (Apple TV+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Physical
Žánr komedie, sportovní, retro, drama
Stanice Apple TV+
Premiéra 18. 6. 2021
Vysílání pátek
Délka pilotu 34 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh se odehrává v 80. letech v jihokalifornské plážové komunitě. Hlavní hrdinka je nešťastná jako ženuška v domácnosti a najde si nekonvenční cestičku ke zvednutí sebevědomí: vstoupí do světa aerobiku.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Wow… docela se divím, že na začátku seriálu nebylo upozornění na triggering obsah. Každé blbé Youtube video ho má, protože lidi si už nechtějí zadělávat v dnešní přecitlivělé společnosti na problémy, když se baví o „ožehavých“ tématech.

Čekala jsem pohodovou oddechovku plnou osmdesátkového aerobiku, kostýmů a sem tam nějakého vtípku. Místo toho tady byl docela temný voiceover hlavní hrdinky, která dělá dokonalou práci v tom, jak sama sebe v duchu ponižuje. Jak se nazývala, to by se člověku chtělo brečet. Jestli opravdu lidi chodí kolem nás a v hlavě se jim honí takové myšlenky, urážky na svou osobu. A na ostatní taky, když už jsme u toho.

Ze samotného aerobiku toho v prvním díle moc není. V podstatě jen sledujeme depresivní život hrdinky a pomaličku se blížíme k momentu, který jí změní život. Těším se, až se příběh pořádně rozjede a stane se z něj ta retro pecka, na kterou to má potenciál.

  • potenciál do dalších epizod
  • retro osmdesátky
  • Rose v hlavní roli
  • docela drsný urážlivý voiceover
  • prozatím nic z aerobiku
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

-Neviem o co islo v pilote a ani to nemienim pozerat. Co som chcel zareagovat je ako si opisala ze...
před 2 roky
Další články k tématu