24. 8. 2021

Novinka pod lupou: Todo va a estar bien (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Todo va a estar bien (Bude to v poho)
Žánr drama
Stanice Netflix (Mexiko)
Premiéra 20. 8. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 34 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Satirická dramedy o tom, co znamená být dobrým rodičem a manželem v dnešním světě, kde spolu žije odloučený pár kvůli svému dítěti.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Za mě je to po pilotu taková průměrná nenáročná oddychovka, která ani neurazí, ani nenadchne. První díl nás seznamuje s postavami a ukazuje jejich vlastnosti i to, jakými jsou rodiči. Následně se příběh asi promění v bitvu o opatrovnictví dcery, která bude jistě náročná pro obě strany.

Hlavní hrdinka je sympatická, taková rebelka, která má ale dceru vždy na prvním místě. Oba rodiče, ač jsou úplně rozdílní, tak je na nich dobře vidět, že jim na dítěti záleží, takže hlavní problém bude mezi nimi a nemožnosti akceptovat jeden druhého. To pilot zatím ukázal jen v samotných nejmenších náznacích, takže jsem zvědavá, jak to bude eskalovat.

Seriál jsem si přidala do seznamu na Netflixu, po zhlédnutí pilotu ale nemám potřebu hned sjíždět zbylé epizody. Ráda se na to někdy podívám, ale neočekávám, že bych si seriál nějak extra oblíbila.

  • vztah rodičů k dceři
  • nenáročná oddychovka
  • nenaláká na další díly
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu