26. 9. 2021

Novinka pod lupou: Back to the Rafters (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Back to the Rafters
Žánr drama, komedie, rodinný
Stanice Amazon Prime
Premiéra 17. 9. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál Back to the Rafters začíná šest let poté, co jsme rodinu Rafterových viděli naposledy. Dave a Julie si vytvořili nový život na venkově s nejmladší dcerou Ruby, zatímco starší Rafterovy děti čelí novým výzvám a dědeček Ted se snaží najít si své místo. Zatímco Dave si užívá nově nabyté svobody, Julie se musí vyrovnat se svými povinnostmi vůči rodině.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Až podle obsahu jsem zjistila, že tohle bude nějaké pokračování seriálu, o kterém jsem nikdy dřív neslyšela. Ale koukám, že měl přes 120 epizod, takže to musela být nějaká z tajných australských perel.

První díl byl příjemný. I když neznám původní seriál, s postavami jsem se seznámila rychle a hned mi bylo jasné, jaká je rodinná dynamika. Seriál je jednoduchý, nemusíte u něj přemýšlet. Vypadá to jako taková jednoduchá jednohubka na všední odpoledne, něco jako třeba Ulice, u čeho lidi prostě vypnou. Není to nic, na co byste se těšili každý týden.

  • pohodová oddychovka, u které vypnete
  • společná zábava pro celou rodinu
  • nic originálního a jedinečného
  • ihned po odsledování na to zapomenete
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu