11. 7. 2020

Novinka pod lupou: Close Enough (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Close Enough
Žánr animovaný, komedie
Stanice HBO Max
Premiéra 9. 7. 2020
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mladý manželský pár se snaží vypořádat s nástrahami rodičovství, přátelství, krádeže šunky, klaunů-striptérů a volby správné školky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Už jsem si začínala říkat, že bychom tu konečně mohli mít nějaký animák, co nestaví na šílenostech, sprostém humoru a obhroublých vtípcích. A pak jsme překonali hranici cca prvních sedmi minut a všechno se začalo rozjíždět.

Upřímně, nedivím se, že HBO Max novinku propaguje pomocí drog (ok, marihuanových bonbonů, ale i tak). Protože on už samotný pilot vypadá, jako by byl on i jeho tvůrci na drogách. Mele se tu páté přes deváté, vypadá to „zhuleně“. Asi jsem suchar, ale prostě jsem to nepochopila. Mělo to nějaké vysvětlení, že z těch dětí se přes noc stali důchodci? A ta druhá půlka? Nebo to má být nadpřirozený seriál?

Sama nevěřím, že to říkám, ale i ty rádoby hudební části mi tady vůbec neseděly. Působily násilně přidané a bez pointy. Celkově tedy prvních pět minut nadějných, pak to šlo pro mě hodně rychle z kopce. A není to jen tím, že je to animák. Spíš proto, že je to animák na drogách. Asi. Nebo už hrabe mně.

  • úvod
  • zbylé 3/4 dílu
  • jako by byl seriál na drogách
  • hudební složka
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Lill

Lill

Ten poster vyzerá ako z Gravity Falls, tí, čo seriál vytvárali, sa inšpirovali? 😄
před 3 roky
Další články k tématu