26. 5. 2020

Novinka pod lupou: La Reina de Indias y el Conquistador (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název La Reina de Indias y el Conquistador
Žánr romantický, historický
Stanice Netflix (Kolumbie)
Premiéra 20. 5. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Emmanuel Esparza, Essined Aponte

O čem to je?

Catalina je divoška, která odevzdala svou duši, srdce i život dobyvateli. Seriál sleduje jeden z prvních milostných příběhů z Ameriky. Pedro ve snaze zachránit bratra zradí Catalinu. Hrdince se podaří utéct, ale má zlomené srdce. Vrací se zpět o 18 let později jako dospělá žena, která prahne po pomstě. Chce ukončit Pedrův život stejně, jako to udělal před lety on potom, co ji donutil se do něj bezhlavě zamilovat.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Opět jsem po napsání obsahu tady v článku trošku zmatená, protože nic z toho se v pilotu vlastně nestalo. Ale jo, byl tu závěrečný monolog hrdinky, který něco v tom smyslu naznačoval, i když jsme zatím nic neviděli.

Neočekávejte žádný velkolepý historický seriál. Vypadá to spíš jako točené na koleni, herecké výkony jsou trošku k pláči. Vlastně by se dalo říct, že Netflix vysílá kolumbijskou telenovelu, kvalita tomu odpovídá.

Hlavní hrdinka je docela sympatická, její budoucí velká láska vypadá jako ušmudlaný bezďák. Asi tady ti rádoby drsní Latinoameričané s náušničkou v uchu nejsou můj styl. Každopádně mě herecké obsazení neprodalo, nějak si nedokážu představit, že jim žeru velkou lásku a jakoukoliv chemii. A bez toho podobné typy seriálů nestojí ani za to, abychom je označovali za guilty pleasure.

  • amatérské herectví
  • levná produkce
  • nesympatický hrdina
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
F.Valek

F.Valek

První milostný příběh Ameriky! DONUTIL ji bezhlavě se zamilovat! Catalina! Bože, to je telenovela, úplně...
před 3 roky
Další články k tématu