29. 8. 2020

Novinka pod lupou: Love in the Time of Corona (Freeform)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Love in the Time of Corona
Žánr minisérie, drama
Stanice Freeform
Premiéra 22. 8. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 27 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Zábavný a nadějný pohled na hledání lásky, sexu a jakéhokoliv lidského propojení v době sociálního distancování.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Zatímco u nás stihli koroňácké seriály vydávat už na jaře, na zahraniční verze jsme si museli počkat až do léta. Tento kousek je nenáročná oddychovka, která rychle utíká.

Záleží na tom, jestli máte chuť sledovat příběh, ve kterém se odráží aktuální dění, nebo spíše dáváte přednost seriálům jako úniku z nepříjemné reality, kterou rok 2020 představuje. První díl toho zatím moc neukázal, možná ani celá minisérie nenabídne žádný extra hluboký pohled a vyústění příběhu.

Osobně už jsem všeho koronavirového neskutečně přesycená, takže nemám v plánu sledovat dál. Samotné postavy ale působí sympaticky a dobře se na ně kouká. A u starší dámy, která má manžela někde buď v pečovatelském domě, nebo v nemocnici, mi skoro slza ukápla. Mamka to má s tátou stejně, takže dobře vím, jak to může být těžké, když nemůžete navštěvovat svoje bližní kvůli nebezpečí rozšíření nákazy. A zvlášť, když je pak někdo ležák a nedokáže komunikovat, takže ani přes ten videochat nemáte možnost s nimi komunikovat.

  • příjemná atmosféra
  • sympatické postavy
  • nečekejte nic hlubokomyslného
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu