7. 12. 2020

Novinka pod lupou: Bhaag Beanie Bhaag (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Bhaag Beanie Bhaag (Hlava v pejru)
Žánr komedie, romantický
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 4. 12. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 32 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mladá svobodná žena se musí vypořádat s přísným šéfem, dotěrnými rodiči a zamotaným milostným životem, zatímco hledá svůj vlastní hlas na scéně stand-up komedie v Bombaji.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Docela nuda. Obecně nejsem fanoušek stand-up komedie, nějak tam ten vtip většinou nevidím, ba právě naopak. Ani dnešní novinka není žádnou výjimkou, pilot mě neoslovil natolik abych ve sledování pokračovala i dál.

Hlavní postava je docela sympatická, ale ne tolik, aby mě dokázala udržet u obrazovky. Líbilo se mi propojení kulturních tradic a moderního světa, celkově byl příběh pohodový a nenáročný, ideální na svátky. Ale ta stand-up komedie mi to tam prostě celé kazí.

  • rychle utíká
  • nenáročná zábava na svátky
  • části se stand-up komedií
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu