3. 10. 2019

Novinka pod lupou: Almost Family (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Almost Family
Žánr Drama
Stanice Fox
Premiéra 2. 10. 2019
Vysílání středa, 21:00
Délka pilotu 43 minut
Předskokan The Masked Singer
Konkurence Modern Family + Single Parents (ABC), Seal Team (CBS), Nancy Drew (The CW), Chicago Fire (NBC)
Tipovačka

O čem to je?

Život jedináčka se navždy změní, když hrdinka zjistí, že její otec použil vlastní sperma při umělém oplodňování žen. Má nyní sto dětí, většina z nich jsou však muži. Hrdinka však v davu najde i dvě nové sestry.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Pilot se mi líbil. Jen je pro mě zvláštní to, že se začínají natáčet americké remaky seriálů, které znám. Dřív, když se řeklo remake toho a toho, mi to bylo celkem jedno, protože zdrojový materiál jsem nikdy neviděla. Ale když už se točí remaky novějších věcí, je velká šance, že se původní seriál objevil již dříve v Novince pod lupou, takže jsem s ním přišla do kontaktu.

To je právě případ Sisters, australského seriálu, který jsem vychválila před pár lety právě v NPL. Americká verze má také své kouzlo, i když by pro mě asi lépe fungovala, kdybych původní pilot neviděla. Např. americký seriál absolutně ignoroval fakt, že ze stovky dětí je 97 mužů a jen tři ženy (sestry). Tady se tři holky našly náhodou, ale nikdy se tento fakt nedal do kontrastu s tím, že ostatní jsou muži. Prostě se zde ostatní vůbec neukázali, takže o nich nic nevíme, ani pohlaví.

Jinak je to ale docela přesná kopie, pouze s jinými herečkami a bez australského přízvuku. Herecké obsazení je zde povedené. Líbí se mi všechny tři herečky, i když Emily mi přišla v seriálu i na fotografiích hrozně naštvaná. Je to sice částečně součást povahy této postavy, ale od pohledu už je to možná až moc přehnané. Naopak Brittany Snow je perfektní, emoce jí dokonale věřím.
  • hrdinky, herečky a jejich chemie
  • dojemný příběh
  • oproti originálu zrychlené a nedovysvětlené
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
andromache

andromache

Tak u australské verze jsem se bohužel nedostala dál než za pilot (a to mám australské seriály ráda),...
před 4 roky
Další články k tématu