11. 10. 2020

Novinka pod lupou: Next (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Next
Žánr sci-fi
Stanice Fox
Premiéra 6. 10. 2020
Vysílání úterý, 21:00
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Vzrušující thriller sleduje vzestup a tažení smrtící umělé inteligence. Kombinuje akci se zkoumáním toho, jak moderní technologie zasahují do našich životů a mění nás způsobem, kterému zatím zcela nerozumíme. Vynálezce v Silicon Valley odhalí, že jeden z jeho výtvorů – pokročilá umělá inteligence – může zapříčinit celosvětovou katastrofu. Spojí síly s agentkou kyberzločinu, aby společně bojovali proti záporákovi, jakého svět ještě neviděl. Záporákovi, který proti lidem používá tu nejhorší zbraň – je samotné.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Na tento seriál jsem se těšila od první chvíle, kdy ho na jaře 2019 oznámili. No, museli jsme si počkat opravdu dlouho. Ale stálo to za to.

Nejsem úplně ohromená, převážně se tady nic moc nedělo. Ale vypadá to, že příběh bude serializovaný a NEXT se naprosto utrhne ze řetězu. Už pilot skončil hodně zajímavě.

John Slattery je parádní herec, v Mad Menech jsem s ním měla love/hate vztah. Tato role mu parádně sedne. Řekla bych, že jde o dalšího typického namyšleného sarkastického génia, který se na veřejnosti chová jako povýšený idiot, ale ve skutečnosti má dobré srdce a pomůže zastavit nepřítele a nastolit klid a mír. Znáte ten typ, ne?

Celkově mi přišlo, že se pilot docela drží zpátky. Ale doufám, že pokud si zachová serializovanost, tak se příběh ještě dobře rozjede. Asi bude nejlepší počkat na maraton.

  • postupná gradace příběhu
  • hlavní hrdina
  • serializovaný děj
  • drží se hodně na uzdě
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Micuda98

Micuda98

O seriálu vím, ale ignoruji ho, jelikož mi přijde, že už jsem něco takového viděl a ani trailer mě nijak...
před 3 roky
_-0-_

_-0-_

Na E01 se dívat dalo, další sledování odkládám na series finale.
před 3 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno, za mě takový lehký nadprůměr, určitě se to jako oddychovka sledovat dá. Jen mi vadilo, že byl...
před 3 roky
Další články k tématu