22. 12. 2019

Novinka pod lupou: Soundtrack (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Soundtrack
Žánr drama, hudební
Stanice Netflix
Premiéra 18. 12. 2019
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 56 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Skupinka lidí z Los Angeles naviguje své komplikované milostné příběhy skrze písničky a svůj vztah s hudbou.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Glee vibes! Samozřejmě je to úplně něco jiného, ale jak postavy začaly v určitých chvílích vždy zpívat, nemohla jsem si nevzpomenout na Rachel a spol. Přesně tohle je ten typ seriálů, který mi tak moc chybí a na který bych se mohla dívat 24 hodin denně.

Musím ale přiznat, že ze začátku jsem z toho byla mírně rozpačitá. První polovina epizody mi přišla pomalejší, nemohla jsem se do toho pořádně dostat, písničky byly zajímavé, ale úplně mě nedokázaly pohltit. Druhá polovina se pro mě osobně výrazně zlepšila, konečně jsem v tom viděla potenciál mé nové srdcovky. Závěrečný zvrat a la This Is Us už mě nešokoval tolik jako poprvé, ale přiznám se, že ač jsem ho odhalila dřív, než ho ukázal samotný seriál, tak mi to docvaklo později, než bych u sebe čekala.

Herci jsou sympatičtí, minimálně hlavní trojice. Přiznávám, že vedlejší osazenstvo mi tak úplně nesedí, především bratr hrdiny mi tady přijde úplně mimo. Ale ve výsledku postavy přináší rozmanitost, která vyvažuje tu velkou slaďárnu aneb hlavní atmosféru, dějovou linku a poselství seriálu.

Jinak na mě Soundtrack působil stejně mile, jako když jsem naposled sledovala Modern Love. Rozhodně je to můj šálek čaje a těším se, až si dám celý seriál maratonem. Doufám, že tu s námi bude dlouho, protože hudebních věcí není nikdy dost.
  • sympatické hlavní trio
  • (ne)čekaný twist
  • písničky / vystoupení
  • díl se stále více zlepšoval
  • rozpačitá první polovina dílu
  • na kolik sérií se to dá natáhnout?
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
_-0-_

_-0-_

Seriálů vychází moc a tak by nebylo možné je všechny sledovat, i kdyby člověk úplně zešílel a zcela...
před 4 roky
IP Freely

IP Freely

Ani trailer jsem nedal do konce. :) Jinak je ale nutné brát tuto rubriku notně s rezervou, neboť...
před 4 roky
Tesa.

Tesa.

Presne ako Ragelly napísala, tiež mi pri tom hneď napadlo Glee a Modern Love. Ale pre mňa to nefungovalo....
před 4 roky
Další články k tématu