3. 3. 2020

Novinka pod lupou: Desenfrenadas (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Desenfrenadas (Nezadržitelně)
Žánr drama, teen
Stanice Netflix (Mexiko)
Premiéra 28. 2. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 38 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Tessa Ia, Bárbara López, Lucía Uribe, Coty Camacho

O čem to je?

Tři dvacetileté kamarádky se vydávají na výlet autem, aby unikly problémům ve svých každodenních životech. Během cesty narazí na zoufalou ženu, která je donutí změnit směr trasy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot nebyl špatný, ale nezanechal žádný dojem. Nedokázal vyvolat emoce a nenalákal k dalšímu sledování. Možná je to pouze jazykovou bariérou, možná jinou (mexickou) kulturou, a nebo je to možná jím samotným.

Hrdinky jsou taková moderní parta ze Sexu ve městě, každá si prožívá své osobní starosti v soukromí i pracovním životě, ale jedna na druhou nedají dopustit a vzájemně si kryjí záda. Příběh nabere na konci trošku akční rozměry, ale pořád to na další sledování nestačí.

V průběhu dílu mi chyběla jakákoliv jiskra. Blondýnka přináší do jisté míry oživení po celou dobu pilotu, ale další dvě kamarádky jsou suché a mdlé. Celkově jsem si nikoho neoblíbila tak, že bych jim fandila a chtěla jejich příběhy vidět dál.

Na odreagování dobré, ale myslím si, že je nespočet jiných seriálů, které si dokážou udržet vaši pozornost od začátku do konce a vyvolají ve vás emoce, což se tady nestalo.

  • energická blondýnka
  • celkově mdlé a nezajímavé
  • nenutí mě to sledovat dál
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu