25. 4. 2020

Novinka pod lupou: One Lane Bridge (TVNZ)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název One Lane Bridge
Žánr drama, krimi
Stanice TVNZ
Premiéra 20. 4. 2020
Vysílání pondělí, 20:30
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V Queenstownu probíhá vyšetřování vraždy. Ambiciózní mladý detektiv probudí svůj spirituální dar, aby případ vyřešil a postoupil ve své kariéře i v životě.

Trailer

na Facebooku

A jaký je náš ortel?

Jsem trošku zmatená. Ze začátku to vypadalo jako běžné drama s nádechem kriminálky, a na konci z toho náhle byla nadpřirozená kriminálka? Přiznám se, že tenhle twist jsem nečekala, zvlášť když jsem si předem nečetla obsah. Takže když jsem to sledovala, celé to tak nějak plynulo jedním okem tam, druhým ven a najednou jsem vytřeštila oči, brada mi spadla a v hlavě mi šrotovaly jen otazníky, co se to tam sakra stalo.

Nadpřirozený zvrat nemusí nutně znamenat špatnou věc. Pokud se to tvůrcům povede, mají možnost z toho vytěžit na zajímavý vývoj. Ostatně jak ukázaly ukázky příštích dílů, vypadá to, že o akci nebude nouze.

Samotný pilot ale tak lákavě nevypadá. Rodinka v centru dění mě docela nudila a mrtvému se věnovalo jen málo pozornosti. Napjaté vztahy mezi nezaujatým novým policistou a rodinným přítelem a jeho nadřízeným byly asi to nejlepší, co bylo v pilotu ukázáno. Ale postavy samy o sobě (včetně detektivů) prostě nejsou pro mě dost silné a zajímavé, abych sledovala příběh dál.

  • zajímavý a nečekaný zvrat
  • zamotaný krimi případ
  • střet korektního policejního postupu a emocí
  • nezajímavé postavy z řad rodiny i policistů
  • v pilotu se kromě závěru nic neděje
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu