7. 10. 2020

Novinka pod lupou: Honour (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Honour
Žánr drama, krimi
Stanice ITV
Premiéra 28 9. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Inspektorka Caroline Goode se zoufale snaží odhalit osud pohřešované dvacetileté Banaz. Banaz v minulosti byla pětkrát na policii oznámit, že se cítí ohrožená na životě a bojí se členů vlastní rodiny.Inspektorku pobuřuje, že její vlastní kolegové promarnili vícero šancí k záchraně života této mladé ženy. Caroline se zapřísáhla, že si neodpočine, dokud nevykoná za Banaz spravedlnost.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Britské kriminálky mám vesměs ráda, ale tahle mi nesedla. V podstatě se tady nic nestalo, jen se pořád mluvilo a mluvilo, a to ještě nebyly ani žádné velmi zábavné rozhovory.

Samozřejmě se nesnažím zmenšovat závažnost daného případu. Jsem si jistá, že podobné věci se dějí dnes a denně a je to hodně závažná věc. Když se někdo bojí o svůj život a policie se mu vysměje a pošle ho domů, tak asi není něco správně.

Proti tématu samotnému nic nemám. Spíš mě nezaujalo samotné zpracování ani výběr herců. Postavy jsou nevýrazné, v podstatě po dvou hodinách od sledování si nikoho kromě hlavní vyšetřovatelky nepamatuju. První díl ve mně nezanechal žádnou hlubší stopu a nenalákal na sledování pokračování.
  • případ
  • nezáživné zpracování
  • postavy
  • nenaláká na další sledování
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu