12. 10. 2020

Novinka pod lupou: Oktoberfest: Beer & Blood (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Oktoberfest: Beer & Blood (Oktoberfest: Krev a pivo)
Žánr drama, historický, thriller
Stanice Netflix
Premiéra 1. 10. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Píše se rok 1900 a do Mnichova přijíždí bohatý sládek s pochybnou minulostí. Hrdina zde plánuje ovládnout místní Oktoberfest s vlastním pivovarem. Když se však jeho dcera zamiluje do konkurenčního sládka, strhne se násilný řetězec událostí, které ohrozí budoucnost obou rodin.

Trailer

A jaký je náš ortel?

No, přiznejme si, že oproti předchozímu pivnímu seriálu (Brews Brothers) je to vylepšení o sto padesát tisíc procent. I když nejde o seriál, který by se mi trefoval do žánru, celkem dobře se na něho dalo koukat, příběh příjemně utíkal.

Nejvíce mě zaujal závěr, kde se to najednou pořádně rozjelo. V podstatě celý díl je povídání a povídání, ale konec opravdu překvapí. Nejsem si jistá, jak se mladá dvojice dostala od seznámení hned k sexu během pěti minut, přece jen tehdy se dívky, kor ty z bohatých rodin, vychovávaly k poslušnosti, ne? Ještě zajímavější pak byly události okolo jejího otce, opravdu jsem to nečekala.

Dál se asi dívat nebudu, přece jen pivu neholduju a Oktoberfest mě míjí velkým obloukem. Ale pro milovníky (piva i historického žánru) jistě půjde o zábavnou podívanou.

  • závěr epizody
  • zajímavý příběh
  • rychlé plynutí děje
  • žánrově mi to nesedlo
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu