24. 9. 2019

Novinka pod lupou: All Rise (CBS)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název All Rise
Žánr Drama, Právnický
Stanice CBS
Premiéra 23. 9. 2019
Vysílání pondělí, 21:00
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje odhodlané, chaotické, nadějné a mnohdy absurdní životy soudců, žalobců a veřejných zástupců. Ti všichni spolupracují se soudními vykonavateli, úředníky a policisty, aby společně dosáhli spravedlnosti pro lidi v Los Angeles.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Nová sezóna začíná! Odstartovala jsem ji s All Rise a páni, jaký start to byl. Hned v úvodní scéně v soudní síni se dočkáme přestřelky. V průběhu dílu pak nechybí spousta akčních a úsměvných situací, které by se neměly šanci v klasické soudní síni stát.

Jako zábavná podívaná to ale funguje parádně. Pořád se něco děje, postavy mají mezi sebou skvělou chemii a nechybí jim sarkastické slovní přestřelky, což u mě vždycky pozvedne level zábavnosti na novou úroveň. Nesmíte se nad tím ale zamyslet. Protože takové věci jako ztrácení cenného času soudce i všech zaměstnanců tím, že necháme obžalovaného vést naprosto nesmysluplné řeči a vyslýchat žalobce, to by nikdy neprošlo. Na to je čas státních zaměstnanců moc krátký.

Taky od začátku bylo jasné, že nová soudkyně bude až přehnaně ukazovat emoce a soucítit s jasně nevinnými obžalovanými. To je taky nesmysl, protože soudce se má řídit pouze předloženými důkazy, ne vlastní intuicí. Tak to prostě je. Sice to vydá na zábavnou podívanou, ale realita je na míle vzdálená. Pro milovníky právnických seriálů půjde o příjemnou oddychovku, která sice nenabízí nic nového, ale ani neurazí. Prostě jede v zaběhnutých kolejích.
  • zábavná podívaná
  • konverzace mezi postavami
  • postrádá realističnost
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
ragelly

ragelly

Ještě mám spoustu restů z první půlky září, postupně se jich taky dočkáte, ale chci napřed vydávat...
před 4 roky
Další články k tématu