5. 10. 2019

Novinka pod lupou: Scarborough (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Scarborough
Žánr Komedie
Stanice BBC One
Premiéra 6. 9. 2019
Vysílání pátek, 21:30
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mikovi a Karen táhne na čtyřicítku. Rozhodnou se dát svému vztahu ještě jednu šanci, pět let poté, co se rozešli. Pár byl vždy předsouzen k tomu, aby byli spolu, ale Mikovy ambice stát se profesionálním bavičem znamenaly, že nikdy nebyl doma. Nyní si hrdina uvědomí, co je pro něj skutečně důležité. Rozhodne se vzdát života na cestách a vrátí se do Scarborough, aby dal druhou šanci svému vztahu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Not good, jak se říká. Upřímně, názor píšu po pár dnech od odsledování a musela jsem si to teď znovu proklikat, abych si vzpomněla, o čem to vlastně bylo. Seriál nezanechá žádný dojem, žádnou vzpomínku. Teda, oprava, zanechá to dojem. I když si nepamatujete, o čem to bylo, víte, že už to nechcete nikdy vidět znovu.

Dobře, přiznávám, že to není to nejhorší, co jsem kdy viděla. Nulu to nedostane. I tak ale sledování nedoporučuju. Jde o britské odlehčenější drama, které ukazuje životy jednodušších lidí v menší vesnické komunitě. Máme tu do očí bijící typizaci postav – hodná hrdinka, které svět ubližuje, místní poběhlice, přítel, který není dost dobrý a podobně. Prostě nic, co bychom tisíckrát neviděli.

Asi nemá cenu tento pilot víc rozpitvávat. Když sledujete, nudíte se, a pak následuje to klasické Sejde z očí, sejde z mysli.
  • nudné a nesympatické postavy
  • nudný příběh
  • neutkví v paměti
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu