2. 4. 2020

Novinka pod lupou: Mister Winner (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mister Winner
Žánr komedie
Stanice BBC Two
Premiéra 25. 3. 2020
Vysílání úterý
Délka pilotu 29 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Ironicky pojmenovaný Leslie Winner je nenapravitelný optimista, který se často ocitá uprostřed chaosu, a to kvůli svým nevhodným rozhodnutím a nedostatku štěstí. Nyní má ale šanci dát se znovu dohromady. Připravuje se na svatbu s Jemmou a snaží se vyhrát přízeň nadcházejícího tchána.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po pilotu odcházím v rozpacích. Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli to bylo geniální, nebo neskutečně trapné. Pravděpodobně se momenty střídaly a objevovaly se zde z obou stran. Myslím, že bych pilot ocenila víc, kdyby to nebylo 20 minut opakování jednoho tématu stále dokola a dokola. Nápad vypadal dobře, ale tím, že jsme to sledovali nepřetržitě 20 minut, se nakonec docela rychle ohraje.

Vystupování hlavního hrdiny, resp. jeho představitele, mi místy připomínalo Mr. Beana. Je to taková karikaturní postavička, u které nevíte, jestli se smát, nebo brečet. Více se tu mluví, takže druhého Beana od toho opravdu nečekejte. Jen jak seděl u toho piana a komicky se tam snažil předvádět hraní na klávesy, tak u toho tak napínal obličej, že jsem si na Beana a jeho mimiku nemohla nevzpomenout.

Celkově jsem pilot přežila bez újmy na zdraví, ale další díly bych si asi nepustila. Opět se dokazuje, že téměř jakákoliv forma britského humoru jde mimo mě.

  • zajímavé prvky s vysokým potenciálem
  • celkově průměr
  • stále se opakující téma začne rychle nudit
  • hlavní hrdina nestojí za oblíbení
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu