16. 8. 2020

Novinka pod lupou: The Deceived (Channel 5)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Deceived
Žánr minisérie, thriller
Stanice Channel 5
Premiéra 3. 8. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mladá studentka Ophelia se zamiluje do svého ženatého profesora, který jí dokáže uspokojit všechny její potřeby. Jejich aféru však rychle naruší šokující a tragická smrt. Ophelia se ocitne uvězněná ve světě, v němž už nadále nemůže věřit své vlastní mysli.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ze všech těch pilotů uplynulých dnů a týdnů, které jsem si pustila během sobotního dne, mi tenhle přišel nejlepší. Žánr se mi přesně trefil do vkusu. Je to přesně ten typ napínavého seriálu, který si dokáže udržet pozornost od začátku do konce, protože nikdy nevíte, co se stane dál a kdo hrdinům stojí za zády.

Obsah jsem si předem nečetla, vůbec jsem proto nečekala, že se z toho vyklube takový tajemný thriller. Jediné co mi trošku vadí, jsou herci, kteří mi do rolí až tak nesedí. Ale asi je to jen tím, že se mi netrefují do vkusu, takže se nedokážu ztotožnit s jejich city vůči sobě samým.

Rozhodně ale minisérii dokoukám. Jak říkám, prvnímu dílu se podařilo zaujmout a navnadit na další sledování. Tím, že je to minisérie, jsem přesvědčená, že se napětí začne ještě intenzivněji stupňovat a čeká nás bouřlivé finále. Rozhodně jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

  • dokáže upoutat pozornost
  • záhada na každém rohu
  • nepředvídatelné
  • herecké obsazení
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Zean

Zean

Teď ještě titulky.....
před 3 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Za mě spokojenost. Od třetího dílu jsem si myslela, že vím, co se stane a jak to dopadne, ale...
před 3 roky
Další články k tématu