10. 12. 2019

Novinka pod lupou: The Moodys (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Moodys
Žánr komedie
Stanice Fox
Premiéra 4. 12. 2019
Vysílání 4.-10. prosnce
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sean a Ann Moody, jejich tři dospělé děti a další skupinka rodinných členů se společně sejdou na vánoční svátky. Každý člen rodiny však s sebou přináší vlastní výstřednosti a komplikace.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jak psal jesmot u Merry Happy Whatever, tak přesně The Moodys je ten typ zajímavého seriálu, u kterého budou vznikat nové (mini)série podle větších amerických svátků. Trošku mi to připomíná Into the Dark od Hulu, jen s tím rozdílem, že tohle není horor, ale komedie. A bude tady pořád jedna stejná rodinka.

Jakkoliv se mi koncept líbí, tak první díl až tolik nezaujal. Mám ráda vánoční svátky a líbí se mi, že vznikají seriály, které se točí speciálně kolem tohoto období (vánoční epizody nepočítám). Uvítala bych ale trošku originality a zalíbení v postavách, a to ani nemluvím o povedených vtipech. Jak jsem se u Merry Happy Whatever občas i pobavila, tak tady nebylo vůbec nic, co by mě zaujalo nebo co bych si zapamatovala do dalších dnů.

Žádný člen rodiny mě extra nezaujal, vlastně už si zpětně skoro nevybavím, kdo všechno tady byl. Ale to je možná i tím, že se mi to teď míchá s druhým zmíněným seriálem, protože oba měly v podstatě totožný pilot.

Další díly si v dohlednu pouštět nebudu. Vánoční svátky raději využiju nějakým dobrým opáčkem (Gááááláááává­áááánt) nebo (s větší pravděpodobností) pustím nové díly současného maratonu, i když nemá s Vánocemi nic společného.
  • vánoční nálada
  • zajímavý sváteční koncept
  • nezajímavé postavy
  • nezábavné pokusy o vtipy
  • nic, co by vám utkvělo v paměti
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
proobacz

proobacz

Nevím, jestli je odkaz na jiný seriál nebo je u seriálu špatně napsané datum uvedení. Seriál...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Už by to mělo být správně :)
před 4 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Baví mě, jak mi na tuto předvánoční dobu vyšlo tolik svátečně laděných seriálů :D Nebo se mi to...
před 2 roky
Další články k tématu