6. 9. 2020

Novinka pod lupou: Young Wallander (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Young Wallander
Žánr drama, krimi
Stanice Netflix
Premiéra 3. 9. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Kurt Wallander čerstvě dokončil policejní akademii. Hrdina se stane svědkem brutálního zločinu a je vtažen do nebezpečného případu, kde se vydává v utajení pod křídlem nadřízeného Hemberga.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Původní seriál(y) neznám, takže nemůžu posoudit postavu hlavního hrdiny a to, jak se změnil či nezměnil od svých mladých let. Beru proto tuto novinku jako samostatnou jednotku, která některými prvky zaujala, ale obecně jsem od seriálu čekala víc.

Hlavní hrdina je sympaťák. Nezávidím mu, kde bydlí – nedivím se, že se svou profesi snažil držet co nejvíce pod pokličkou. Celá scéna s výbuchem hlavy byla dost masakr. Jen mě trošku mrzí, že kromě této jedné velké akce byl pilot jinak docela suchý a nic moc kromě nekonečných rozhovorů se tady nestalo.

Určitě budu koukat dál, líbí se mi, že se případ nevyřešil hned, ale vypadá to naopa na serializovanější příběh. Jen doufám, že se akce bude trošku stupňovat, abychom se nedočkali osmi plytkých dílů a až trošku bouřlivějšího finále. To by byla škoda.

  • sympatický hrdina
  • akční scéna s výbuchem
  • nic jiného se v pilotu nestalo
  • neutkví v paměti
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu