31. 3. 2020

Novinka pod lupou: Hitmen (Sky One)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Hitmen
Žánr komedie, krimi
Stanice Sky One
Premiéra 25. 3. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 21 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Mel Giedroyc, Sue Perkins

O čem to je?

Fran a Jamie jsou kamarádky, které náhodou zakopnou o práci nájemných zabijaček. Pracují ze své přeplněné ošuntělé dodávky a snaží se dostat své oběti, což se mnohdy prokazuje být hodně náročné.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přesně tyhle komedie nemám vůbec ráda. Dvě hlavní hrdinky, které jsou blbé jako tágo a nedokážou se rozhodnout, co vlastně chtějí. Vím, že jejich chování má být hlavním zdrojem zábavy, ale mě tohle prostě nic neříká. Seriál mi docela připomíná britský kousek, který byl v Lupě pár let zpátky. Už si nevzpomenu na název, ale byly tady taky dvě holky, které naopak musely začít utíkat před gangstery, kteří je chtěli zabít. Má to hodně podobný nádech.

Jsem si jistá, že seriál si dokáže najít své publikum. Jde o nenáročnou zábavu na volný večer, která vám nezabere mnoho času a u které budete moct úplně vypnout a relaxovat. Jde tedy jen o to, zda vám styl humoru sedne. Já už si další díly nepustím.

  • nenáročná zábava na večer
  • rychle uteče
  • styl humoru mi nesedl
  • hrdinky jsou dost nesympatické
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu