21. 3. 2020

Novinka pod lupou: Vampires (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Vampires (Upíři)
Žánr drama, upírský
Stanice Netflix (Francie)
Premiéra 20. 3. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Thierry Jonquet (předloha)
Hrají Oulaya Amamra, Suzanne Clément

O čem to je?

Mladá dívka z Paříte je napůl člověk a napůl upír. Hrdinka se snaží vypořádat s rostoucími schopnostmi i rodinnými turbolencemi, zatímco se ji snaží získat tajná upírská komunita.

Trailer

A jaký je náš ortel?

No páni. Když Mičuda psal v komentáři, že viděl trailer a vypadá to na šílenou ptákovinu, nevěřila jsem mu. Upírské seriály jsou většinou pro mě jako stvořené, takže jsem se hodně těšila, jak dopadne tento nový francouzský kousek. Výsledek byl docela katastrofa.

Začátek ještě ušel, ale jak jsme se v čase posunuli do přítomnosti, celé to šlo do kytek. Postavy jsou tak nesympatické, až to není pěkné. Všichni – mladí, dospělí, lidé, upíři, nikdo nestojí za pozornost, nikdo nemá dostatečné charisma, aby vám utkvěl v paměti déle, než se na obrazovce objeví závěrečné titulky.

K samotnému příběhu snad ani nejde nic říct. Lidé berou zázračné pilulky, které potlačí upírské geny, jinak se z nich stanou krvežíznivá stvoření, která vám jdou po krku. Hlavní hrdinka tomu nevěří, ale z hecu zkusí prášky přestat brát a hle, najednou se jí líbí sahat na zakrvácená zvířata a při muchlování se zakousávat do krku nového přítele. Myslím, že i ty Deníky, které jsem tedy zatím neviděla, budou mít vyšší kvalitu než tato novinka. I když žánr patří k mým oblíbeným, víc dílů tohoto seriálu si zaručeně nepustím.

  • žánr
  • nudný příběh, který ihned zapomenete
  • postavy
  • nenabízí absolutně nic zajímavého ani zábavného
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
sandokan555

sandokan555

Ako mne sa to prave pacilo, nie ten styl kamery ale prave ten humor. a ako hovorim upirii tribunal je...
před 4 roky
Micuda98

Micuda98

Taky mi What We Do in the Shadows nesedl. :)
před 4 roky
foruska

foruska

10% ? Tak to asi vážně nebude žádná sláva. A to jsem byla celkem zvědavá, protože mi tenhle žánr chybí. Éra...
před 4 roky
Další články k tématu