4. 8. 2020

Novinka pod lupou: Die Hart (Quibi)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Die Hart
Žánr komedie, akční
Stanice Quibi
Premiéra 20. 7. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 8 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Kevina Harta už nebaví, že musí stále dělat ve filmech komediálního sidekicka. Přání stát se hlavní hvězdou se mu splní, když ho osloví slavný režisér, který chce, aby byl Kevin jeho hlavním hrdinou v akčním filmu. Je tu ale háček. Kevin musí nejprve trénovat v nejslavnější výcvikové škole, kterou vede šílenec.

Trailer

A jaký je náš ortel?

K mému překvapení to nebylo tak špatné, jak se podle popisu může zdát! Vlastně mi to docela připomnělo komedii Jean-Claude Van Johnson od Amazonu, kde jsem z pilotu byla taky nadšená. Bohužel tady šla míra zábavnosti hodně rychle z kopce, tak doufám, že Die Hart si ji dokáže udržet v rámci celé série.

Je to Quibi, takže první díl (a celá série) uteče hodně rychle. Samozřejmě do tak omezeného časového prostoru se dá vměstnat jen hrstka věcí, nečekejte nic světoborného. Každopádně k rychlému pobavení u svačiny je to více než ideální. Nic se zdlouhavě netáhne, žádná nepotřebná vata tu není.

Nejsem z toho tak odvařená jako z Van Johnsona, ale pilot příjemně překvapil. Jen doufám, že si i zbytek série udrží nastavenou laťku.

  • bez vaty
  • povedené vtipy i situace
  • do 8 minut se toho až tak moc nevejde ani ze samotného příběhu (bez vaty)
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu