6. 10. 2019

Novinka pod lupou: Undone (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Undone
Žánr Animovaný, Drama
Stanice Amazon
Premiéra 13. 9. 2019
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Alma je osmadvacetiletá mladá žena z Texasu, která zjistí, že má nový vztah s časem poté, co téměř zemře při automobilové nehodě. Alma začne rozvíjet své nové schopnosti a hledá pravdu o smrti svého otce.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jeden z nejlepších animáků, co jsem kdy viděla. Ze začátku jsem měla trošku strach, co z toho vyleze, nakonec se ale konalo velmi příjemné překvapení. Možná je to proto, že hrdinka byla alespoň projednou normální. Prostě člověk, se kterým se mnozí můžou ztotožnit.

Pilotní epizoda uběhla jako voda. Hrdinka je sympatická a moc se mi líbí její vztah se sestrou. Místy mi to trošku připomínalo Gilmorky, konkrétně vztah Emily a Lorelai, který tady má hrdinka se svou matkou skoro stejný.

Samozřejmě i tady mají všichni neuspořádané životy a nejsou šťastní s tím, co mají. To mě trošku vytáčí, ale to je v seriálech obecně. Nevím, jestli seriáloví tvůrci postavy píšou schválně takhle, protože mít někoho normálního se šťastným životem by byla nuda sledovat. A nebo je tu ta druhá možnost, že se takto ve skrytu duše cítí všichni, a jen já jsem divná v tom, že žádné životní krize bytí nemám zapotřebí.
  • pro mě koukatelný animák
  • sympatické postavy
  • vztah sester
  • nikdo nemůže být šťastný a spokojený
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
andrea168

andrea168

O tomhle serialu jsem nemela doted ani tuseni. Nejspis proto, ze nemam rada animaky. Ale vypada to velice...
před 4 roky
Další články k tématu