20. 1. 2020

Novinka pod lupou: Nurses (Global)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Nurses
Žánr drama, lékařský
Stanice Global
Premiéra 6. 1. 2020
Vysílání pondělí, 20:00
Délka pilotu 41 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Pět mladých zdravotních sester a bratrů začíná pracovat v rušné torontské nemocnici. Hrdinové věnují všechnu svou energii pomáháním druhých, zatímco jen stěží dokážou pomoct sobě samým.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Typický lékařský seriál, který nabízí skupinku různorodých charismatických postav, průměrné lékařské případy a spoustu emocí. Milovníci lékařiny budou spokojeni, ostatní ale tato novinka asi příliš nenaláká.

Já mám lékařské kousky ráda, takže se mi pilot sledoval velmi příjemně. Za zmínku, která by potenciální diváky mohla nalákat, také jistě stojí to, že se jedná o seriál od tvůrců Rookie Blue. Vím, že tento policejní kousek měl u nás početnou fanouškovskou základnu. Nemůžu porovnat, jak je na tom atmosféra Nurses, jelikož jsem Bažanty zatím neviděla, ale přesně takhle nějak si seriál představuju, pouze s tím rozdílem, že tady máme doktory, u Bažantů pak policisty.

Nikdo mi zde vyloženě nelezl na nervy. Každá hlavní postava dostala vlastní prostor, aby se představila a ukázala své charakteristiky. Samotné případy byly tak trošku odsunuté na vedlejší kolej. Nebo spíš bych řekla, že případy a osobní životy postav byly dobře vybalancované, že ani jedna strana nepřevažovala a nepřipadalo mi, že sleduji ani ryzí soapku, ani ryzí lékařinu. Prostě příjemná oddychovka. Za mě spokojenost.
  • dokáže udržet pozornost
  • sympatické postavy
  • dobré vyvážení soustředění na postavy i na případy
  • nemá nic navíc
  • nemilovníky žánru nezaujme
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu