22. 2. 2020

Novinka pod lupou: High Fidelity (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název High Fidelity
Žánr drama, komedie
Stanice Hulu
Premiéra 14. 2. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 34 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Mladá majitelka obchodu s hudebními deskami vzpomíná na své předchozí vztahy, které divákovi představuje prostřednictvím intimních medailonků.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ze začátku jsem si říkala, co to vlastně sleduju. Seriál působí hodně nesympaticky. Postupně se to zlepšuje, ale stále to není něco, kde bych se pokaždé těšila na nový díl. Na to, jak se mi Hulu většinou umí trefit do noty, tak bych High Fidelity označila spíše jako výjimku, která potvrzuje pravidlo.

Hlavní hrdinka není nejsympatičtější ženská na světě. Na druhou stranu uznávám, že si na nic nehraje a hodně lidí se s ní může ztotožnit. Mám z ní rozporuplné pocity. Na jednu stranu je nepříjemná, na druhou ale dokáže upoutat. Asi bych potřebovala více dílů, abych se rozhodla, takto se spíš přikláním k tomu, že už ji znovu vidět nemusím.

Celý pilot mi přišel takový pomalý a mdlý. Nedokázal ve mně vyvolat žádné emoce. Seděla jsem u toho a přišlo mi, že se mi během sledování vypíná mozek. Rozhodně pro mě nejde o novinku, která by ve mě vyvolala nadšení. Naštěstí to není ale ani novinka, kterou bych nemohla rozdýchat. Líbí se mi, že se to v průběhu dílu zlepšovalo, ale stále High Fidelity považuju spíše jen za obyčejný průměr.

  • zlepšování v průběhu dílu
  • zajímavé pojetí romantické komedie (spoiler: romantiku nečekejte)
  • nevyvolá žádné emoce
  • rychle zapomenete
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Tesa.

Tesa.

Za mňa hlavne výborná hudba. Typovo mi to troška pripomína Fleabag, aj keď Fleabag bola samozrejme iná liga....
před 4 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Souhlasím, že na seriálu je rozhodně nejlepší hudba. Často jsem se přistihla, že nepracuju a...
před 3 roky
Další články k tématu