21. 1. 2020

Novinka pod lupou: Party of Five (Freeform)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Party of Five
Žánr drama
Stanice Freeform
Premiéra 8. 1. 2020
Vysílání středa, 21:00
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sourozenci Acostovi – Emilio, Lucia, Beto, Valentina a mimčo Rafa – se zoufale snaží zůstat pohromadě poté, co jsou jejich rodiče deportováni. Na sourozence čeká řada těžkých událostí a na jejich ramena spadnou všemožné pracovní i rodičovské povinnosti, které je donutí předčasně dospět.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Původní seriál dávali tuším na Nově, když jsem byla malá. Viděla jsem z něj pár dílů a tenkrát mě to relativně bavilo. Nikdy jsem se vyloženě netěšila na další díly, ale když jsem nějaký náhodou viděla, tak mi oči nekrvácely. Dnes už bych to asi vnímala trošku jinak, ale to už se nikdy nedozvíme, jelikož Správná pětka je jeden z mála seriálů, u kterých maraton vidět neplánuju.

Každopádně k nové verzi. Jelikož si z původního nic nepamatuju, nemůžu porovnat, jak moc se tento seriál drží svého předchůdce, co se týče příběhu nebo atmosféry. Každopádně z něho jde na sto honů cítit, že pochází od Freeform. Vypadá jako věrný obrázek stanice tak, jak si ji pamatuju z minulé éry, která nám přinesla Fosters, Switched at Birth, Make It or Break It a podobně.

V hlavních rolích tu máme pět dětí. To je pro mě hned pět červených vykřičníků, abych si na seriál dávala velký pozor. Nakonec se to dalo přežít, profackovat potřebovali všichni, ale jen občas. Myslím, že seriál bude svou imigrantskou tematikou více promlouvat k americkému publiku, které se s dětmi dokáže pravděpodobně mnohem lépe ztotožnit. Pro mě to byly jen děti bez rodičů, vůbec si nedokážu (a nechci) představit, jak těžké by to bylo pro mě, kdybych neměla své rodiče. Je hrozné, že se tím každý den musí trápit tolik lidí.

Každopádně ano, je to příjemná oddychovka, postavy jsou občas na zabití, hraje si to na emoce, ale zároveň od toho žádnou velkou hloubku nečekejte. Je to prostě typický zástupce stanice Freeform.
  • emočně to docela funguje
  • nechcete je zabít bez přestávky
  • spíše cílí na jinou část světa
  • sledovat seriál s pěti dětmi je v dnešní době jen pro silné povahy
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
ragelly

ragelly

Dokoukáno, za mě spíše průměr. Původní seriál jsem občas zahlédla v TV, ale nepamatuju si ho....
před 3 roky
Další články k tématu