24. 11. 2019

Novinka pod lupou: The Cockfields (Gold)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Cockfields
Žánr komedie, minisérie
Stanice Gold
Premiéra 12. 11. 2019
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 32 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Simon se chystá oslavit čtyřicáté narozeniny v blízkosti své rodiny. Vezme přítelkyni Donnu a představí jí vtíravé matce a bručanskému nevlastnímu tátovi. To ještě netuší, že ani jeho biologický otec nezůstane stranou a chystá se na oslavu vtrhnout.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Už podle názvu mi bylo jasné, že tohle bude další z řady britských komedií, které se mi absolutně netrefí do vkusu. Upřímně, celý pilot jsem seděla snad bez mrknutí oka a přemýšlela o tom, co to vlastně sleduju.

Absolutně si nedokážu představit, že tato rodinka může odrážet realitu byť jen jedné skutečné rodiny. Já vím, každý jsme jiný a nikdo neví, co se děje za dveřmi ostatních. Ale řekněte mi, opravdu se takhle někdo může chovat? Nedokážu, nedokážu to pochopit. V podstatě tu máme poměrně normální pár, který se vydá do blázince. Blázinec představují všechny ostatní postavy, tedy matka, nevlastní otec a bratr.

Vůbec nevím, kdo z nich mi přišel horší. Nemohla jsem vystát ani jednoho z této trojice. Matka nezavře pusu a mele absolutní nesmysly. Navíc nemá žádný kousek soudnosti a cpe se ostatním do soukromí, ať už otázkami, nebo svou vlastní přítomností (v podstatě je nenechá ani vyspat). Nevlastní otec nedokáže uznat ničí názor, je věčně nabručený a nerespektuje žádná společenská pravidla (jde si se psem uprostřed hřiště, kde se hraje baseball). No a o bratrovi snad nebudu ani začínat. Přijde mi, že je lehce postižený, ale to se mi asi bohužel jenom zdá. Protože jen to by mohla být omluva za to, co tam všechno vypouští z pusy.

Ne, tento seriál opravdu není pro mě. Jde o další snahu o to, aby se diváci bavili u trapného humoru. Možná se někomu seriál bude líbit právě pro to, jak absurdní je, ale já už si další díly pouštět nebudu.
  • krátká stopáž
  • postavy
  • trapný humor
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu