6. 8. 2020

Novinka pod lupou: Decoys (CBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Decoys
Žánr komedie, mockumentary
Stanice CBC
Premiéra 17. 7. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 9 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Pět umělců z Alberty, kteří se živí vyřezáváním sošek kachen, se snaží splnit svůj sen – chtějí vyhrát úžasnou soutěž ve vyřezávání.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Extrémní mockumentary. První díl v podstatě nemá vůbec žádný příběh, epizodu tvoří promluvy postav do kamery, prostřednictvím kterých se s nimi seznamujeme.

Vyřezávání dřevěných kachen může být očividně pro mnohé extrémní sport, vypadá to, že jak přejdeme k soutěži, začne se to přiostřovat. Prozatím jsme se ale seznámili s pořadateli a soutěžícími. Mnoho vtipu zde nebylo, stejně jako ani samotného vyřezávání.

Po pilotu dál sledovat neplánuju. Na mockumentary u Modern Family jsem zvědavá, ale tady zatím mimo promluvy do kamery vůbec nic nebylo. Pilot tedy nedokázal nalákat na další sledování.

  • osm minut ideál – každý si může rychle udělat obrázek
  • přehledné představení postav
  • absence jakéhokoliv děje
  • nikdo nezaujal
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu