17. 12. 2020

Novinka pod lupou: The Wilds (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Wilds
Žánr drama, thriller
Stanice Amazon
Premiéra 11. 12. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 58 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Skupinka mladých dívek z radikálně rozdílných zázemí musí spojit síly dohromady poté, co dojde k letecké havárii a dívky se ocitnou na opuštěném ostrově.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po pilotu jsem nadšená! Čekala jsem takového ženského trosečníka, ale ten zvrat v závěru mě mile překvapil a moc potěšil. Pilot mi utekl jako voda a dokázal dokonale navnadit na další sledování. Naprosto tedy nechápu tu vlnu hejtů (dobře, dva komentáře, co jsem viděla), že pilot za moc nestojí.

Epizoda se odehrává ve dvou hlavních časových rovinách, plus k tomu občas zabrousí ještě více do minulosti. Samotný příběh na ostrově je samozřejmě zajímavější, ale líbily se mi i rozhovory z přítomnosti. Sice víme, že alespoň jedna dívka se z ostrova dostane živá (plus mluví i o ostatních, takže přeživších je více), ale za mě to příběhu dodává tajemnější atmosféru.

Nejméně záživné pak pro mě byly flashbacky ještě před samotný ostrov, které byly v podstatě jen o tom, jak hrdinka slintala nad mladým spisovatelem. Ty bych si klidně odpustila – až tak dopodrobna mě nezajímá, z jakého důvodu holky na ostrově skončily, ale spíš to, co se bude dít dál a kdo do skupiny nepatří.

Za mě celkově parádní pilot, nemůžu se dočkat maratonu!

  • zvrat v závěru
  • ideální na maraton
  • obě časové roviny
  • flashbacky před ostrov
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
andromache

andromache

Pokud se svět nezačne otáčet opačně, tak to pravděpodobně vždycky dopadne tak, že hlavní hrdinkou bude...
před 3 roky
Matuush

Matuush

Pravda :/
před 3 roky
andromache

andromache

Asi se ještě načekáme. Thank Sappho aspoň za tu WLW zápletku...
před 3 roky
Další články k tématu