18. 11. 2019

Novinka pod lupou: Dollface (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Dollface
Žánr komedie
Stanice  
Premiéra 15. 11. 2019
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 31 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Jules posledních pět let žila naplno oddaná svému vztahu. Když jí však její dlouholetý přítel dá kopačky, hrdinka se musí vypořádat se svou vlastní představivostí, aby se obrazně i doslova znovu vrátila do ženského světa. Zde se musí snažit opět zažehnout ženská přátelství, která po začátku vztahu nechala u ledu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

I když jsou tu záběry fantazie hrdinky, přijde mi to neskutečně ze života. Jsem úplně stejný typ člověka jako Jules. Nepotřebuju k životu nikoho jiného než svou drahou polovičku. Jakmile jsem ve vztahu, naprosto ztrácím zájem o komunikaci s kýmkoliv jiným a nebaví mě chodit na oslavy narozenin a další společné akce, nebaví mě seznamovat se s novými lidmi a společnými známými mých přátel. Jsem prostě takový couch potato – zalezlá doma, kde mi společnost dělá můj milý, a to mi naprosto stačí.

Hned od začátku sledování jsem tedy s hrdinkou velmi soucítila, protože stejně jako pro ní, i pro mě by bylo neskutečně složité znovu hledat vztah s lidmi, které jsem dřív vídala denně, ale teď už jsem je třeba několik měsíců nebo i let neviděla. Pro mnohé diváky může být tento seriál naprosté fantasy, ale pro mě je to skutečně ze života.

Jako většina dalších Hulu seriálů, i tento se mi moc líbil. Přijde mi, že Hulu točí projekty, které se mi trefují do vkusu. Trošku bych to přirovnala k The CW (z mého hlediska), ovšem zdejší seriály jsou o několik tříd inovativnější, dospělejší a méně klišoidní, což v překladu znamená, že se na ně můžou koukat i zdraví lidé nad 16 let, aniž by je čekala ujma na zdraví.

Dollface zaujme nejen svým zajímavým tématem, ale i hereckým obsazením a hudbou. Přiznám se, že jsem stále ještě neviděla 2 Broke Girls, takže Kat znám v podstatě jen z promo fotek, ale je mi od pohledu sympatická. Shay samozřejmě z PLL a Brenda se nachomýtla ve spoustě projektů, takže tvář taky znám. Pilot utekl jako voda a trefil u mě do černého. Sledování jsem si užila a těším se na další díly. Prozatím z něj nejsem odvařená tak, že bych se nemohla dočkat nové epizody a s nadšením dávala 100 %, ale rozhodně si myslím, že se jedná o velmi povedené dílo, které mě bude bavit. A dost možná s přibývajícími díly se přece jen zařadí mezi mé zamilované.
  • jako vystřižené z mého života
  • hudba
  • herecké obsazení
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
_-0-_

_-0-_

Je zajímavé, nakolik se lidský vkus může zásadně lišit. Je to typ seriálu, který bych si nikdy dobrovolně...
před 4 roky
zip

zip

Kvůli Kat se na pilot podívám, ale jinak s výše celkem vřele souhlasím. Mám obavy, jestli hlavní...
před 4 roky
DenaaS

DenaaS

ja ani nevedela ze kat hra v niecom novom. skusim:-) holky na mizine som zboznovala.. a nasrali ma...
před 4 roky
Další články k tématu