25. 1. 2020

Novinka pod lupou: Everything's Gonna Be Okay (Freeform)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Everything's Gonna Be Okay
Žánr drama, komedie
Stanice Freeform
Premiéra 16. 1. 2020
Vysílání čtvrtek, 20:30
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Nicholas je neurotický pětadvacátník, který je na návštěvě u svého táty a dvou dospívajících nevlastních sester, z nichž jedna je autistka. V jejich životech nikdy výrazně nefiguroval, ale jeho táta na něj nyní vybalí bombu. Je smrtelně nemocný a dívky se musí smířit nejen s jeho ztrátou, ale také s faktem, že Nicholas je jediný, který se o ně nyní může starat a vychovávat je. Hrdina se přestěhuje k nim domů, aby všechny držel pohromadě.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jak jsem u Party of Five říkala, že jde o typický Freeform seriál, tak tato novinka je něco, co bych si se stanicí Freeform nespojila ani za tisíc let. Úplně vypadává ze zaběhnutých kolejí, ale ani ne tak příběhem, jako spíš zpracováním a atmosférou. Mnohem více mi seriál připomíná komedie z Hulu nebo Showtime, kde nejde až tak o smích a uvolněnou atmosféru, ale snaží se příběhově nabídnout něco trošku víc do hloubky.

Tento pilot není úplně můj styl, ale dívat se na něj dalo. Hlavní hrdina na sebe musí vzít otcovskou roli a zhostí se jí docela úctyhodně, když vezmeme v potaz jeho lehce výstřední osobnost. Celkově to chování otce i syna bylo hodně prapodivné, nejsem si jistá, jestli se v nich někdo najde, protože osobně neznám podobné lidi v reálném světě.

Příběh uteče rychle, ale musím říct, že jde o ten typ seriálů, které vám v hlavě moc dlouho nezůstanou. Jasně, je tu celá hlavní zápletka s otcem, to se jen tak nezapomíná, ale co se tam stalo dál, to už musím hrabat hluboko do paměti, abych si to po těch několika málo dnech od odsledování uvědomila. Možná je to jen můj případ, protože jsem se s žádným představeným problémem zatím nemusela potýkat, a ti, kteří si podobnými věcmi prošli, ze seriálu získají úplně jiný dojem a dokáže je zaujmout o poznání víc.
  • příjemné tempo
  • neobvyklé postavy
  • rychle se vypaří z hlavy
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
zip

zip

Za mě 80.
před 4 roky
Další články k tématu