24. 9. 2019

Novinka pod lupou: Bluff City Law (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Bluff City Law
Žánr Drama, Právnický
Stanice NBC
Premiéra 23. 9. 2019
Vysílání pondělí, 22:00
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Chytrá právnička Sydney Strait pochází ze slavné rodiny z Memphisu, která se proslavila v právnickém prostředí. Hrdinka pracovala se svým otcem v jeho právnické firmě, dokud se jim do cesty nepostavil jejich bouřlivý vztah. Léta s ním tétměř ani nemluvila. Nyní se však dostává zpět do rodiny, když nečekaně zemře její matka. Po její ztrátě chce Eliah opět navázat vztah s dcerou, kterou miluje, a požádá ji, aby se znovu přidala do jeho týmu. Hrdinka souhlasí, protože ví, že spolupráce s otcem jí dává nejvíce šancí na změnu světa k lepšímu… pokud se jim podaří nebýt stále na nože.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jeden den, dva právnické seriály. Na rozdíl od All Rise mi tady ale chyběla ta dávka zábavnosti. Celé se to tváří hrozně vážně a snaží se to hrát na divákovy city. Doufám, že v dalších dílech to trošku obmění, abychom si nikdy nebyli jistí, jak který případ dopadne. Protože pokud všechno nakonec zázračně vyhrají, bude to docela pohádkové, ale hlavně se to rychle omrzí.

Hlavní hrdinka není příliš sympatická, a to samé platí o jejím otci. Vlastně žádná postava mi extra neutkvěla v paměti. Chybí tomu prostě jiskra. Právnických seriálů je tolik, že pokud nepřijdete s něčím, co upoutá pozornost, stanete se jen jedním z mnoha, na koho si po roce nikdo nevzpomene. A obávám se, že navzdory silné propagaci se to stane právě s touto novinkou.

Případ jako takový byl dojemný, pěkně se na něj koukalo. Opět, není to nic, co jsme kdy neviděli. Škoda, že postavy nejsou sympatičtější. Takhle nemáte moc šanci si je oblíbit, stejně jako i samotný seriál. Pokud bych si měla z těchto dvou právnických novinek vybrat, volila bych All Rise, kde jsou zábavnější momenty, lepší slovní přestřelky a seriál se celkově nebere tak vážně.
  • dojemný zájem probudí emoce
  • nesympatické postavy
  • chybí tomu jiskra
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
darebnica

darebnica

Zatím nikdo nic nenapsal. Buď první a napiš, co si myslíš!
před 4 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno a jako bonus trofej za právnické seriály :) Každopádně celkově seriál hodnotím lépe než pilot,...
před 3 roky
Další články k tématu